Dit assortiment van groenten biedt een “verse” basis voor een lekkere zelfgemaakte couscous. Het bevat pastinaak, uien, courgettes, selderij, prei en worteltjes.
Bereidingstips.
Doe een scheutje olie is een kookpot en laat de uien lichtjes fruiten. Voeg de traditionele kruiden toe (paprika, saffraan, ras el hanout) en houd 1 tot 2 minuten op temperatuur om alle aroma’s goed tot hun recht te laten komen. Roer er de groenten onder en giet er 1 liter water over. Breng op smaak. Voeg het vlees toe en laat 30 minuten zachtjes sudderen.
Bewaartips.
Wij verkopen onze couscousgroenten in schaaltjes verpakt in folie die het product laat ademen.
Bewaar de groenten in het schaaltje met de folie om uitdrogen en gewichtsverlies te voorkomen. Bewaar maximaal 3 dagen in de groentelade van de koelkast op een temperatuur tussen 2°C en 4°C.
Beschikbare verpakkingseenheden.
Schaaltjes van 500 gr. of volgens verzoek van de klant. |