De heerlijke smaak van verse groenten en vruchten !

Champisnack

    Met Champisnack zijn de paddenstoelen ook van de partij bij uw zomerse barbecues. Deze in 4 gesneden witte champignons overgoten met een Provençaalse saus, kunt u in hun schaaltje op een hoek van de barbecue zachtjes laten garen. Gemakkelijk, vers en lekker.

    Bereidingstips.

    Een bijzonder eenvoudige bereiding:

    Verwijder het deksel en etiket. Giet de saus over de champignons, roer.

    Laat 10-12 minuten op de barbecue garen.

    Deze champignons kunnen ook in de magnetron (5 min. op 500W) of in een traditionele oven (15-18 min. op 180°C) worden bereid.

    Bewaartips.

    Te bewaren in de koelkast op een temperatuur tussen 2°C en 4°C.

    Beschikbare verpakkingseenheden.

    vegepack-picto-seul-vert Schaaltjes van 340 gr. waarvan 300 gr. champignons en 40 gr. saus.