De heerlijke smaak van verse groenten en vruchten !

Kastanjechampignons gevuld met kruidenboter

    Traditioneel recept op basis van 6 champignons de Paris van het type witte of bruine weidechampignon, gevuld met roosjes knoflook- en kruidenboter. Een ideaal, lekker en gemakkelijk voorgerecht.

    Bevat noch conserveringsmiddelen, noch kunstmatige kleurstoffen noch genetisch gemodificeerde organismen

    Bereidingstips.

    Een bijzonder eenvoudige bereiding: bak ongeveer 10 minuten in een traditionele oven voorverwarmd op 190/220 °C

    Bewaartips.

    Wij verkopen onze paddestoelen in schaaltjes verpakt in folie die het product laat ademen.

    Bewaar de paddestoelen in het schaaltje met de folie om uitdrogen en gewichtsverlies te voorkomen. Bewaar in de groentelade van de koelkast op een temperatuur tussen 2°C en 4°C.

    Beschikbare verpakkingseenheden.

    vegepack-picto-seul-vert Schaaltjes van 6 champignons.Circa 200 gr.